Å surfe på internett er ikke alltid sikkert – og det er langt fra anonymt. Derfor velger mange å bruke en VPN-tjeneste, som fungerer som en sikker tunell mellom to eller flere enheter.
VPN står for Virtual Private Network og brukes til å beskytte din private webtrafikk fra sensurering, innblanding og snoking. Søk anonymt på internett med en VPN, hvor din IP-adresse skjules. I stedet bruker du en annen serverplassering i et annet land og krypterer din kommunikasjon.

Du kan velge mellom mange forskjellige VPN-tjenester i dag. Noen er helt gratis, og disse fungerer fint til basale behov. Ønsker du dog ultimat beskyttelse med forskjellige bonusverktøyer, bør du uten tvil velge en betalt VPN-tjeneste. CyberGhost VPN er blant de mest populære på markedet, hvor du får en kraftfull og fullt utstyrt tjeneste. Vi forteller deg alt du gjerne vil vite om CyberGhost her.

Mer enn 10 millioner brukere verden over

CyberGhost VPN må i den grad sies å være en populær VPN-tjeneste, siden over 10 millioner brukere anvender tjenesten på verdensbasis. Privatlivsgiganten er tysk- og rumenskbasert og anvender mer enn 4800 servere fordelt på 58 land. Få tilpassede klienter til Android, iOS, Mac, Windows og mange flere – dermed er VPN-tjenesten brukbar for alle.

Utover de felles VPN-funksjoner inkluderes en lang rekke ekstramateriale også til CyberGhost VPN. Blokkering av trackere, annonser og ondsinnede websteder samt automatisert omdirigering av HTTPS sikrer deg at du får den mest sikre forbindelse til alle websteder.

Koble sammen opp til syv enheter på samme tid

Med CyberGhost VPN kan du koble sammen opp til syv enheter på samme tid. Dette er litt over gjennomsnittet i forhold til konkurrentene på markedet, hvor det typiske antallet er fem. Dog er enhetene spesifikke. Det betyr at hvis du logger på med din mobiltelefon, Smart-TV eller spillkonsoll én gang, vil en av dine slots være oppbrukt. Går du tom for plasser, kan du imidlertid gå inn for å logge av individuelle enheter.

Har du bruk for hjelp, får du med CyberGhost VPN en kunnskapsbase på internett. Dertil kan du også få hjelp via e-mail eller chat. Du velger selv om du ønsker å betale månedlig, halvårlig eller årlig. Prisen for et abonnement hos CyberGhost VPN er blant de dyreste på markedet, men du får altså også en særdeles sikker og pålitelig VPN-tjeneste. Velger du å forlenge ditt abonnement, vil du som regel oppleve at du får rabatt på tjenesten. Betal med betalingskort, PayPal eller Bitcoin.

Prøv CyberGhost VPN med en gratis prøveversjon

Før du bestemmer deg for å kjøpe CyberGhost VPN, kan det være greit å ha prøvd tjenesten på forhånd. Her kan du med fordel prøve den gratis prøveversjonen av tjenesten. Du skal dog være oppmerksom på at prøveperioden for Windows bare er 24 timer – og du får ikke adgang til den fulle versjonen av tjenesten. Ønsker du deg en lengre prøveperiode, skal du tilmelde deg i iOS-appen. Her får du en prøvetid på syv dager. Utover dette får du en lang garanti i forhold til å få dine penger tilbake. Kjøper du tjenesten og angrer, har du 45 dagers garanti hvor du kan få tilbake pengene du har betalt.

CyberGhost har en streng såkalt ingen loggbokspolitikk. Det betyr at CyberGhost VPN ikke overvåker brukernes trafikkdata som trafikkdestinasjon, browserhistorikk og datainnhold. Dertil sørger CyberGhost VPN for å ikke spare på, logge eller registrere brukernes søkepreferanser. Det er likeledes ingen lagring av forbindelsesprofiler, og derfor er øktvarigheter og forbindelsesstempler heller ikke bundet til din IP-adresse.

Ensartede, solide hastigheter og geoblokkering

Når du velger en VIP-tjeneste, er det selvfølgelig viktig at du fortsatt får en god internetthastighet. Yteevnen ved CyberGhost har blant annet blitt testet til å ha en ensartet og solid hastighet. En test av en britisk server hadde en gjennomsnittshastighet på rundt 63 Mbps, mens en amerikansk server hadde en gjennomsnittshastighet på 475 Mbps. Dette er bedre enn de fleste på markedet, samt godt nok til lang de fleste situasjoner og enheter.

Har du som formål å bruke en VPN-tjeneste til å fjerne geoblokkeringer til for eksempel streaming, er CyberGhost VPN en god VPN-tjeneste. Det kan være en utfordring å fjerne geoblokkeringer ved websider som Netflix, men dette klarer CyberGhost VPN. VPN-tjenesten fremhever nemlig plasseringer som du har bruk for til å understøtte diverse tjenester. Det betyr at du ved valg av streamingfilteret i din klient for eksempel får anbefalt plasseringer til amerikanske YouTube TB, Amazon Prime, Netflix og Hulu samt andre spesialiserte servere til Brasil, Polen, Tyskland, Frankrike, Canada, Finland og flere land.

Du kan også streame fra britiske servere uten problemer og dermed streame iPlayer-innhold til BBC uten problemer. Ønsker du en VPN-tjeneste som lett fjerner blokkeringer av Netflix og lignende, er CyberGhost VPN altså et ekstremt smart valg.

God VPN-tjeneste til nedlastning av torrenter

Mange VPN-tjenester velger å skjule deres torrentvennlige status, men dette gjelder ikke for CyberGhost VPN. Faktisk er CyberGhost temmelig frempå på dette planet. Starter du for eksempel Windows-klienten av tjeneste, vil du få en serverliste med tittelen «For Torrenting». Med nyttige tweaks i innstillingene kan du forbinde din foretrukne CyberGhost-forbindelse helt automatisk når du starter din torrent-klient. Dertil får du også inkludert bonusfunksjoner i form av et filter mot ondsinnede URL-er. Dette er aktivert som standard og kan hjelpe deg til å unngå mange problemer.

En ulempe er derimot at det kan oppstå problemer dersom du ønsker å opprette forbindelse til en VPN-plassering manuelt i forbindelse med torrenter. Her er CyberGhost VPN tvunget til å blokkere P2P-protokoller på visse servere grunnet strategisk eller juridiske grunner i det gjeldende land. Dette gjelder for eksempel servere i Hong Kong, Singapore, Australia, Russland og USA. Bruker du den anbefalte listen for torrenter, vil CyberGhost dog fungere godt. Alt i alt er CyberGhost VPN en meget grei og enkel måte for deg å anonymisere dine torrenting-aktiviteter. Ønsker du å skjule IP-adressen din, få den høyeste kryptering og WiFi-beskyttelse med adgang til globale servere, bør du velge CyberGhost VPN. Din online-aktivitet vil være umulig å spore, samtidig som at hackere og overvåkere beskytter ditt privatlivs fred – også på offentlige nettverk.

5,0 rating