Denne artikkelen er en gjennomgang og anmeldelse av Hide.me VPN som tilbyr både gratis og betalt abonnement for sine brukere. Ved å lese denne anmeldelsen kan du lære mer om fordeler og ulemper med denne VPN-en. Vurderingen er objektiv og foretatt av eksperter.

Les videre og se om denne VPN-en er noe for deg.

Seks fordeler med Hide.me VPN

Følgende avsnitt vil hjelpe deg å forstå fordelene ved å velge denne typen VPN.

Forbedrede sikkerhetsfunksjoner

Hide.me tilbyr avanserte krypteringsalgoritmer og noen få andre funksjoner som gjør det til en av de mer sikre VPN-ene. For eksempel brukes en 256-bits AES-kryptering som utvides til å også omfatte nettleseren din.

Kort sagt, skal Hide.me beskytte dataene dine, skjule IP-en din og være sikker på et offentlig Wi-Fi-nettverk. Hide.me er også kompatibel med TOR, som ytterligere øker sikkerheten og personvernet som VPN allerede gir.

En tydelig og enkel «ingen logg» -policy

Et av punktene der Hide.me er spesielt populært, er den loggfrie politikken de fører. Dette betyr at selskapet ikke logger noen av nettleseraktivitetene dine, tilkoblingsinformasjon, IP-adresser, navnet ditt eller annen personlig informasjon i det hele tatt.

Det er utført studier som viser at Hide.me faktisk ikke fører noen logger. I tillegg blir de regelmessig vurdert av VPN sikkerhetsanalytikere, inkludert Leon Juranic, som har sertifisert dem som en loggfri VPN.

Har innebygd internett Kill Switch

Hide.me VPN har en innebygd Kill Switch. Dette vil gjøre det mulig for deg å være beskyttet hvis VPN-tilkoblingen avbrytes. Denne funksjonen er veldig viktig, ettersom den sikrer at dataene dine ikke er fritt tilgjengelig.

Hvis du mister VPN-tilkoblingen din, vil datamaskinen ofte prøve å koble seg til et annet nettverk automatisk. Vanligvis er dette bra siden du kommer tilbake på internett veldig raskt. Problemet er imidlertid at nå er all data ute i det fri. En Kill Switch forhindrer at dette skjer.

God IP- og DNS-lekkasjebeskyttelse

Hide.me gjør mye for å sikre at IP-adressen din alltid er beskyttet. Når forbindelsen til Hide.me VPN er opprettet, vil appen slette den kjente veien til internettkoblingen din og gjøre IP-adressen din utilgjengelig. I tillegg blokkerer de også tidligere IPv6-tilkoblinger.

En DNS-lekkasje oppstår når DNS-forespørsler blir dirigert gjennom datamaskinen og nettverket i stedet for VPN-en som brukes. Imidlertid sørger Hide.me for å sette opp en offentlig DNS umiddelbart for nettverksgrensesnittet deres. Herved blir enhver DNS-forespørsel dirigert gjennom dette VPN-nettverket slik at du forblir usynlig.

Virker med torrenter

Hide.me har en spesialisert proxy som kan brukes til raske P2P-tilkoblinger, perfekt for torrenter. SOCKS5-proxy er ikke kryptert, men du kan bruke den med VPN som en ekstra kryptering. Siden de fleste nettlesere og P2P-torrentklienter støtter SOCKS5-proxy, kan denne proxyen fungere som en Kill Switch for sikker nedlasting av torrent.

I følge Hide.me kan dette proxy- og VPS-oppsettet også gi rom for mye raskere P2P-hastigheter i nedlastinger av applikasjoner.

Appen deres er enkel å bruke for alle

Når du bruker Hide.me VPN, vil du oppleve en app med et brukergrensesnitt som er lett å navigere rundt i. Dette gjelder uansett hvilken enhet du bruker. På en PC eller Mac skal det bare et enkelt klikk til for å koble til Hide.me.

Det er også lett å endre serverplassering. Alt du trenger å gjøre er å åpne masterlisten, bla gjennom for å finne riktig sted og trykk på den. Så innstilles det etter noen sekunder.

Generelt er brukergrensesnittet designet med et ønske om å begrense antall klikk for å få en handling til å skje.

Seks ulemper med Hide.me VPN

Selv om vi er begeistret for denne VPN-en så langt, er ingen VPN perfekte. I det følgende kan du lære om ulempene med denne leverandøren.  

Hide.me’s servernettverk ligger under gjennomsnittet

Hide.me har for tiden over 160 servere 55 forskjellige steder rundt om i verden. Selv om dette er en bred plassering av servere, kan de ikke måle seg med andre VPN-er på markedet som kan skryte av tusenvis av servernettverk. Selvfølgelig må det også huskes at Hide.me er en nyere VPN, og det er grunnen til at man kan forvente et mindre servernettverk.     

langsom nedlastings- og opplastningshastighet Flere studier viser at hvis du får en Hide.me VPN, vil hastigheten på nedlastinger og opplastinger reduseres. I tillegg betyr dette typisk at hastigheten på strømming heller ikke vil være veldig bra.     

Den billigste utgaven tilbyr bare èn forbindelse

De aller fleste av de mest populære VPN-løsningene tilbyr 3-5 samtidige forbindelser på sine grunnleggende planer. Dette gjelder imidlertid ikke Hide.me VPN. Den tillater bare en enkelt tilkobling, med mindre du betaler for den dyreste versjonen. Hvis du gjør dette, kan du ha opptil fem samtidige tilkoblinger.     

Begrenset tilbud i gratisversjonen

Hvis du velger å dra nytte av gratisversjonen som tilbys av Hide.me, vil du sannsynligvis bli skuffet. Du vil ikke kunne gjøre mye på dette nivået.

Selvfølgelig er den utstyrt med solide sikkerhetsfunksjoner, men dataoverføringen din er lukket med 2 GB. Denne brukes sannsynligvis veldig raskt hvis du da ikke gjør noe annet enn å sjekke e-postmeldinger og surfe på nettet. Dette tvinger deg til å oppgradere til en bedre versjon.     

Si farvel til Netflix

Netflix har innført et VNP-forbud som Hide.me lider under. Dette betyr at du ikke kan bruke Netflix med denne VPN-en, og derfor må du finne andre alternativ.

Lite og begrenset refusjonsvindu

Hvis den svært begrensede versjonen som er gratis ikke er nok for deg, og du ender opp med å investere i en annen versjon, bør du være klar over at du bare har 14 dager på deg til å be om refusjon. I tillegg er det en viktig klausul som betyr at hvis du bruker mer enn 5000 MB data, er du ikke lenger kvalifisert for refusjon.

Hide.me bruker med andre ord små triks for å holde på pengene dine, noe som du bør være klar over.

Kan Hide.me anbefales?

Hide.me tilbyr deg en funksjonsrik, brukervennlig og sikker VPN som vil kunne dekke de fleste brukerbehov. Det krever imidlertid at du betaler for det hver måned, siden den billigste planen er ganske begrenset.

Totalt sett vil det med sin P2P-støtte og utmerkede sikkerhet og personvern være en god VPN for folk som bruker tjenesten til å strømme eller laste ned.

Imidlertid er det noen alvorlige ulemper å vurdere – som langsom hastighet og få servere.

4,0 rating