SaferVPN er et virtuelt privat nettverksverktøy som beskytter dine brukerdata mot Wi-Fi sikkerhetsrisiko gjennom kryptering av brukerforbindelser. Dette er en applikasjon for Windows, iOS, Android samt Chrome og Firefox, som både er elegant og brukervennlig. SaferVPN er fokusert på å skape en feilfri opplevelse, slik at du simpelt og enkelt får tilgang til anonymt og ubegrenset internett med bare noen få klikk.

Ønsker du å bli bedre kjent med verktøyet og også gjerne vite hvordan denne applikasjonen fungerer i dag i 2019? Heldigvis er dette nøyaktig hva du vil få svar på i dette innlegget, der du vil bli presentert for en grundig gjennomgang av verktøyet samt en anmeldelse av SaferVPN.

SaferVPN blir gjennomgått i detalj, og vi diskuterer alt fra hastighet og kundestøtte til sikkerhet og funksjoner i SaferVPN. I tillegg får du også litt bakgrunnsinformasjon om selskapet og dets drift. Torrenting og Netflix-streaming blir selvfølgelig også dekket.

SaferVPN-funksjoner:

 • Servere: 700+ servere i 34 land
 • Kompatibilitet: Win, Mac, iOS, Android, Chrome, Firefox, TOR, rutere, SmartTV og konsoller
 • Kryptering: 256-bit AES
 • Protokoller: OpenVPN, IKEv2 (som standard), IPSec, SSTP og PPTP
 • Kill switch: Ja
 • Nettleserutvidelse: Ja
 • Maksimale tilkoblinger: 5

Suveren nedlastingshastighet

SaferVPN er rask … Mens vi brukte SaferVPN, klarte vi faktisk å oppnå imponerende 79,23 Mbps på en EU-server, noe som gjorde SaferVPN til den femte raskeste VPN som noen gang er anmeldt her på siden. Nedenfor kan du se flere eksempler på SaferVPN-hastigheter:

 • US server (New York)
 • Ping: 120 ms
 • Last ned: 57,47 Mbps
 • Last opp: 23,09 Mbps
 • EU-server (Amsterdam)
 • Ping: 43 ms
 • Last ned: 79,23 Mbps
 • Last opp: 27,78 Mbps
 • Asia-server (Hong Kong)
 • Ping: 323 ms
 • Last ned: 1,28 Mbps
 • Last opp: 0,37 Mbps
 • UK server (London)
 • Ping: 46 ms
 • Last ned: 64.38 Mbps
 • Last opp: 39,40 Mbps

Du bør alltid huske å ta disse testene med en klype salt, siden de også er avhengige av mange andre forskjellige variabler og kan endre seg fra enhet til enhet.

Nå som du vet om SaferVPNs sublime hastigheter, venter du kanskje på et stort «men». Det kan vel ikke være mulig for SaferVPN å tilby verktøyene sine til en budsjettvennlig pris? Feil.

Jevn installasjon og bruk

Mange VPN-leverandører ber deg starte enhetene dine på nytt etter at installasjonen er fullført. Dette gjelder imidlertid ikke SaferVPN. I tillegg til at du ikke trenger å starte enhetene dine på nytt, er SaferVPN også et av de mest enkle og brukervennlige VPN-verktøyene vi noen gang har gjennomgått. Cirka tre minutter etter at vi kjøpte verktøyet, ble SaferVPN installert og kjørt, så det var klart til å beskytte Windows-enheten vår på bare tre minutter.

SaferVPN tilbyr et av de enkleste og mest brukervennlige grensesnittene vi noen gang har møtt, noe som gjør SaferVPN enkel å bruke. Du kan ganske enkelt beskytte enheten din med bare et klikk på en knapp. De gjør det også enkelt å finne og optimalisere innstillingene dine og sikre at du har den perfekte tilkoblingen. SaferVPN har laget en intuitiv design som gjør det enkelt å navigere i brukergrensesnittet og bruke programvaren deres.

Effektiv kundeservice

I tillegg til å tilby et enkelt og brukervennlig verktøy, tilbyr SaferVPN også kundestøtte som overgikk forventningene våre. Vi testet deres støtte ved å sende en rekke spørsmål til forskjellige tidspunkter, noen av dem oppriktige og andre designet for å måle effektiviteten til supportteamet. Hver gang fikk vi en rask respons som hjalp meg i løpet av noen få sekunder.

Vi kan ikke se om de bruker bots eller ikke, men på grunn av deres gode kundestøtte og vennlighet, må vi ganske enkelt applauere SaferVPN for deres kundeservice.

Israelsk jurisdiksjon

SaferVPN har hovedkontor i Tel Aviv, Israel, og ettersom Israel for tiden er omdreiningspunktet for en voksende og kaotisk politisk konflikt, har det holdt flere mennesker fra å stole på deres sikkerhet. Til å begynne med var vi litt bekymret, men etter å ha gravd litt dypere, fant vi ut at Israel kan være et av de beste jurisdiksjonene for VPN-er på grunn av deres personvernlovgivning. Juridisk sett har ikke myndighetene rett til å spore og overvåke vanlige borgere. Selv om det ikke er ideelt for en VPN-leverandør å ha sitt hovedkvarter i et land begravet så dypt i en politisk konflikt, kan du fremdeles trygt dra nytte av SaferVPN ettersom personvernreglene deres er på din side.

Kill Switch og mulighet for fem tilkoblinger samtidig

Som vi allerede har nevnt, tilbyr SaferVPN ingen funksjonsrik tjeneste. Og for å være ærlig … Vi er faktisk ganske glade for at de ikke gjør det. Etter å ha brukt VPN-en en stund, ble det klart for oss at de har brukt all sin energi på å optimalisere verktøyet, opprette et effektivt supportteam og tilby tjenesten deres til en overkommelig pris. SaferVPN gjennomfører noen få ting fryktelig bra, mens mange av konkurrentene fullfører ting på et akseptabelt nivå. Selv om noen kan bli skuffet over at de ikke tilbyr mange ekstra funksjoner, er vi glade for at de har fokusert på funksjonene som virkelig er relevante og viktige. Inkludert en kill switch og en utmerket mulighet til å etablere fem forbindelser samtidig. Begge disse funksjonene er tillegg til en allerede sublim tjeneste, og vi kan si med god samvittighet at Kill Switch-en deres fungerer nøyaktig som forventet.

Fungerer med noen Netflix-servere

Da vi prøvde å koble til Netflix, fungerte SaferVPN. Naturligvis fungerte ikke alle servere, da Netflix hele tiden prøver å ødelegge for VPN-leverandører ved å blokkere IP-adresser, slik at geo-begrensningene deres fortsatt eksisterer. US streaming virket sublimt, raskt og enkelt, US East-server kunne ikke koble til Netflix i det hele tatt, den kanadiske og britiske serveren ble blokkert av Netflix, mens Hollands server fungerte fint.

Kan vi anbefale SaferVPN?

Dessverre kan vi ikke helt det. Likevel er det ikke et dårlig valg. De tilbyr en rask og stabil hastighet, et strømlinjeformet og velfungerende brukergrensesnitt samt god kundestøtte. Alt til en veldig fin pris. Tjenestene deres er ikke problemfrie, og vi venter forhåpentligvis på at selskapet skal forbedre resultatene for Torrenting og logging. Til tross for dette var vår erfaring med SaferVPN likevel tilfredsstillende.

3,0 rating