Bitcoin i Norge

Bitcoin, og bare kryptovaluta generelt, er noe som blir mer og mer populært verden over, og interessen man ser vokse frem i Norge, gjør at Norge på ingen måte er et unntak fra dette heller, og det er egentlig ganske gøy å se. For selv om Norge på ingen måte kan sies å ha vært de som gikk først, så har interessen virkelig blomstret med stor fart de siste mange årene, og nordmenn investerer mer og mer i kryptovaluta og ikke minst Bitcoin. Men hva er egentlig Bitcoin?

Hvis man ønsker å investere i Bitcoin, kan sider som for eksempel https://bitcoinscodepro.com/se/ og https://bitcoin-codenorway.com/ være verdt å sjekke ut hvis man vil vite mer og kanskje bli linket videre til andre steder hvis man er interessert i det, men la oss ta det helt grunnleggende her. Når vi snakker om Bitcoin, snakker vi nemlig om noe som mange, mange er interessert i. Det er en digital valuta, som ble oppfunnet helt tilbake i 2009 og har siden da opplevd stigende popularitet.

Skaff deg masse kunnskap

Fordi så mange er interessert i det, er det utrolig mye bra kunnskap å finne der ute, og det er god grunn til å tenke at det burde være rik mulighet til å lære seg det man trenger. Serier, samfunn og fellesskaper på nettet, apper, og ikke minst alle de podcastene som finnes, er virkelig en dyp brønn av kunnskap, der man kan begynne å føle seg litt mer selvsikker i det man driver med – lenge før man bestemmer seg for om man vil investere noe.

Bitcoin, aksjer og teknologi

Hvis man ser historisk på det, er ikke Bitcoin annerledes enn mange andre aksjer og ikke minst mange andre typer kryptovaluta. For de har opplevd både mange oppturer og nedturer, og i løpet av den siste tiden har det kanskje vært litt mer fokus på det negative. Og selv om det skremmer mange, er det fortsatt andre som sitter stille i båten, ikke selger, og stoler på at det snur igjen.

Og det er noe som er sant både for krypto og aksjer generelt, at man må ha is i magen og investere med et perspektiv som klarer de nedturene som kommer. Noe annet som er viktig, er at man aldri investerer penger som man ikke har råd til å tape. Jeg vet at det kanskje høres litt rart ut, men man kommer liksom ikke utenom at det er en stor risiko når det kommer til krypto og investering i aksjer generelt, og hvis man skal gjøre det, er det den måten som er den beste.

Det å investere penger man trenger eller ikke har råd til å miste, hvis det skjer, setter deg nemlig i en veldig dum situasjon som ingen har lyst til å være i, og hvis man er der at man ikke kan investere penger som ikke faller inn i en av de to kategoriene der, så er det faktisk bedre å la være med å investere, enn å gjøre det og risikere å tape verdien. For det risikerer man alltid.