De 5 beste appene til e-Sport

E-sport kan betegnes som en elektronisk sport og er en form for konkurransespilling der det som regel benyttes spillkonsoller eller datamaskiner. På verdensbasis er det over 500 millioner publikummere som regelmessig ser på e-sport.

Eforce Esports

Eforce Esports er en relativt ny app som er tilpasset bruk i forbindelse med e-Sport. Denne appen gir deg en god oversikt over arrangementer, nyheter og resultater. Eforce Esports er en app med et godt grensesnitt og en meget god funksjonalitet i forhold til andre apper.

Denne appen er oversiktlig og gir deg tilgang til en nyhetsseksjon som stadig holder deg oppdatert i forhold til det som skjer innen e-Sport på verdensbasis. Appen viser deg også en oppdatert oversikt over aktuelle lag, spillere og arrangementer.

Twitch

Plattformen Twitch har vært en av de største aktørene innen streaming i en årrekke. Her dekkes både små og store begivenheter innen e-Sport uten at det tas mye hensyn til om deltakeren er profesjonelle eller amatører. De fleste arrangementer kan sees live uavhengig av hvor du befinner.

Det er også enkelt å søke etter de e-sport arrangementer som er mest populære. Du kan effektivt lagre dine favorittvideoer slik at du kan se de når du selv ønsker. Twitch er en stabil app som brukes av utallige e-sport fans og tilhengere over hele verden.

Strafe

Strafe er en app som har vært tilgjengelig i det internasjonale markedet i lengre tid. Her får du en funksjonell app som kontinuerlig gir deg skreddersydde nyheter og oppdateringer. Ved å bruke appen får du raskt en oversikt over hvilke turneringer som avholdes.

Når du bruker Strafe første gang får du tilbud om å lagre dine favorittspill, lag og spillere for at appen alltid skal varsle deg om oppdaterte nyheter. Strafe bidrar på denne måten til å holde deg oppdatert om aktuelle e-Sport hendelser.

Upcomer Esports

Upcomer Esports er en en utmerket app som er relativt ny i markedet. Denne appen tilbyr en meget god brukeropplevelse i forhold til både funksjonalitet og design. Her oppdateres du om aktuelle nyheter i forbindelse med både aktører og turneringer. Du lagrer enkelt dine favorittlag i appen.

Appen lar deg følge de ulike turneringene som finner sted på en effektiv måte Du kan også velge å gå tilbake i tid for å se på viktige og avgjørende høydepunkt. Måten appen viser frem turneringene på er unik og gir deg en fantastisk seeropplevelse som du gjerne ikke vil gå glipp av.

ESL Event

ESL Event er en av verdens største e-sportsligaer og er kontinuerlig vertskap for utallige arrangementer på verdensbasis. ESL Event-appen gir deg muligheten til å holde oversikten over hvilke hendelser som finner sted til enhver tid. Du kan enkelt få oppdateringer i forhold til hvor du bor slik at du raskt vet om du er i nærheten av en turnering.

Denne appen gir deg også oppdaterte billettopplysninger slik at du garantert ikke skal gå glipp av en turnering. Du kan også bruke appen til å spore opp turninger, resultater og annen informasjon. ESL-Event  er en utmerket app for fans og tilhengere av e-sport.