Få en bedre surfeopplevelse med VPN

Med VPN vil du kunne få mange fordeler, inkludert valgfri geografisk lokalisering av IP-adresse. Visste du imidlertid at VPN også kan bidra til en bedre opplevelse når du surfer på nett?

Enten du skal lese nyheter om byggenæringen, spille på nettcasino, strømme serier eller gjennomføre banktransaksjoner, vil VPN kunne gi deg en tryggere opplevelse på nett.

Sikker nedlastning av filer

Én av fordelene du kan få ved å benytte deg av VPN, er at du trygt kan laste ned viktige filer. Dersom du har behov for å laste ned filer med sensitive opplysninger eller lignende, kan VPN sørge for at dette gjøres konfidensielt.

En sikker VPN-tilkobling lar deg også dele filer på en sikker måte. Enten du skal sende sensitive opplysninger via e-post eller lignende, vil dette kunne gjøres på en sikker måte dersom du har VPN.

Kryptering for høyere sikkerhet

Uansett om du benytter deg av mobil, nettbrett, desktop eller laptop til surfing på nett, sørger VPN for at all data inn og ut krypteres.

Du kan derfor få en tryggere opplevelse når du er på nett, siden uvedkommende ikke får tilgang til dine data. Når du bruker VPN, kan du derfor få bedre beskyttelse av privatlivet ditt online.

Dette er nyttig i dagens samfunn, der det finnes mange eksterne trusler mot personvern på nett.

Sikker tilkobling til offentlig Wi-Fi

Dersom du surfer på nett mens du er tilkoblet offentlig Wi-Fi, vil dette ofte innebære en viss risiko. Med VPN vil du enkelt kunne oppnå nødvendig beskyttelse av personlige data.

Dette betyr at dersom du surfer på nettsider som GO-Online.no, tar i bruk nettbanken eller handler på nett, vil du ikke måtte bekymre deg for at noen stjeler dine opplysninger.

Du kan for eksempel beskytte deg selv mot hackere dersom du benytter VPN på offentlige nett.

Geografisk frihet

Den kanskje største grunnen til at folk skaffer seg VPN, er at de får geografisk frihet. Ved å koble deg mot en server som befinner seg et annet sted i verden, vil du kunne endre den geografiske beliggenheten du surfer fra.

Det betyr at du kan sufte på nett fra Norge, men late som at du er i USA. Hva er fordelene med dette? Jo, mange! Dersom du for eksempel ønsker tilgang til Netflix USA, kan du enkelt gjøre dette ved hjelp av VPN.

Enkelte nettsider har begrenset innhold til mennesker som befinner seg i visse geografiske områder. Dette betyr for eksempel at Netflix Norge har et annet utvalg enn Netflix USA. Ønsker du tilgang til flere filmer og serier, kan derfor VPN være en god løsning.

Du kan også få tilgang til blokkert innhold på andre nettsider. Når du er i utlandet kan du for eksempel ikke se serier og direktesendinger på NRK sin nettside. Omgå geo-begrensninger som dette ved å skaffe VPN.

Tilgang til nettsider i strengt regulerte land

I enkelte land er det svært strenge regler rundt hvilke nettsider en kan besøke og bruke. I Kina vil du for eksempel ikke kunne bruke Facebook, Wikipedia og Twitter.

Har du imidlertid VPN, vil du kunne få tilgang til akkurat de nettsidene du ønsker når du er i utlandet.

Hva er beste VPN-tjeneste for deg?

Det finnes mange populære VPN-tjenester som kan bidra til at du får en bedre opplevelse når du surfer online.

Blant de mest populære VPN-tjenestene finner vi ExpressVPN. NordVPN og Surfshark. Hvilken VPN som passer best til akkurat deg, kommer litt an på hvilke krav du stiller til tjenesten.

Har du for eksempel bruk for en VPN-tjeneste som låser opp innhold for deg på Netflix? Da kam CyberGhost VPN være et godt valg. NordVPN på sin side har det meste du kan ønske av funksjoner, og lar deg koble deg til servere i mer enn 60 ulike land.

Er du på utkikk etter en VPN som er brukervennlig? Da kam TunnelBear være riktig VPN-tjeneste for deg. Dette systemet er svært enkelt å ta i bruk. Er du ute etter mer avanserte og smarte VPN-tjenester, kan kanskje VyprVPN være det beste valget.

  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • Surfshark
  • CyberGhost VPN
  • TunnelBear
  • VyprVPN

 

Oppsummering – en bedre opplevelse på nett med VPN

Ønsker du å kunne surfe på nett på en tryggere og mer fleksibel måte enn tidligere? Da er VPN noe du bør vurdere å skaffe deg. Det finnes mange gode VPN-tjenester å velge mellom, inkludert NordVPN og CyberGhost VPN.

Når du benytter deg av VPN vil du kunne få mange fordeler. Du kan først og fremst koble deg til servere i andre land, noe som gjør det mulig å få tilgang til nettsider og innhold på nettsteder som har geo-begrensninger.

VPN tillater deg også å laste ned og dele filer på en sikrere måte. All data til og fra maskinen din blir også kryptert, noe som gir deg en sikrere opplevelse på nett. Få deg VPN – du også!