Finn ut mer om gratis VPN til Android

Hvis du vil surfe litt mer trygt, og ikke minst anonymt, på nettet, er det noen ganske smarte ting du kan gjøre for å gjøre nettopp det, og en av de beste av dem er å skaffe deg VPN. Og hvis du har Android kan du laste ned helt gratis VPN fra Avast. Så her får du vite litt mer om VPN og hvorfor det ikke er så dumt å ha når man beveger seg på nettet, sånn at du kan finne ut av om det er noe for deg. Ekstra chill at det ikke koster noe, så det ikke påvirker valget!

Det å leve i verden i dag, betyr at vi må forholde oss til nettet hele tiden. Enten man ser etter et billigste mobilabonnement eller den beste strømmetjenesten eller en ny mobil eller hvor man skal kjøpe pizza fra, eller bokstavelig talt hva som helst liksom. Og når man er på nettet, så legger man igjen spor, eller data, på de sidene man bruker og det man søker på. Dette er jo i og for seg greit det, men det er ikke akkurat optimalt heller. Og med VPN kan man gjøre det litt mindre.

Med VPN kan man rett og slett gjøre ethvert nettverk til en trygg forbindelse, og Avast kan du laste ned helt gratis til Android, så hvis du ønsker å være litt mer privat på nettet, er det absolutt noe du burde vurdere, for ikke bare gjør det bevegelsene dine mer private, men det gir deg også mange flere muligheter – fordi du ikke kan spores og derfor kan utforske litt mer enn vanlig.

Større muligheter med VPN

Selv om det kanskje høres litt merkelig ut at man kan være så privat på nettet, som man kan når man bruker VPN er det faktisk helt lovlig. Det å være sikker på nett, er nemlig en rett man har, og VPN er et verktøy for å få til dette. Men det er også andre fordeler man får når man laster ned gratis VPN til Android fra Avast. For eksempel blir ikke de strømmetjenestene man benytter seg av, så kontrollerte som de var før man hadde VPN fra Avast.

Når man ser på alle de store internasjonale strømmetjenestene, er det alltid begrensinger for hva man kan se, basert på hvilket land man bor i. Og hva man kan få lov til å se på, er noe som forandrer seg hele tiden, så kanskje man ikke fikk sette ferdig yndlingsserien sin før den ikke var tilgjengelig lenger, eller kanskje man bare vil browse andre steder. Med gratis VPN til Android fra Avast, får du i hvert fall anonymitet på nettet, som også gjør dette lettere.

Sikkerheten man får med VPN gjør også at man kan logge på wifi andre steder enn hjemme, og fortsatt vite at man har en trygg forbindelse. Det er ikke akkurat noe å undervurdere heller, bare tenk på alle de usikre stedene man logger på når man ikke er hjemme. VPN til Andrioid fra Avast gjør også den slags type ting mye sikrere.