Malwarebytes entrer VPN-markedet med trådløs wireguardkontroll

Virtuelle private nettverk, også kjent som VPN hjelper deg å sette opp en sikker tilkobling mellom enheten din og et annet nettverk på internett. Den lar deg få tilgang til informasjon eller nettsider som kanskje ikke er tilgjengelig i området ditt. I tillegg maskerer den IP-adressen din for å beskytte informasjonen din mot hackere og cyberkriminelle. VPNer kan brukes til andre sikkerhetsformål også. Mange forbrukere bruker VPN for å gjemme nettsurfingsaktiviteten sin fra internettleverandører, om det er for å sikre privatlivet eller for å unngå as ISPsene deres selger informasjon til markedsførere.

På grunn av den nåværende COVID-19 situasjonen, har hjemmearbeidskulturen og freelancearbeid fått rom til å vokse. Siden det er den eneste inntektskilden for de fleste der ute, har økt bruk av VPNer blitt observert. Folk prøver å strekke seg etter så mye freelancearbeid som mulig ved å få tilgang til geo-blokkerte nettsider som kan gi dem jobb. VPNer hjelper deg ikke bare med å få tilgang til internett fra ulike regioner i verden, men også med å sikre informasjonen og dataene dine.

Antivirusprogramvareutvikleren MalwareBytes er et velkjent selskap som markedsfører de suksessfulle produktene sine. Det ble grunnlagt i 2008 av Bruce Harrison, Doung Swanson, Marcin Kleczynski (CEO) og Marcus Chung. ‘MalwareBytes privat’ er enda en VPN-basert sikkerhetstjeneste som nylig ble sluppet av selskapet. Malwarebytes privat er et VPN-sikkerhetssystem for Windows som har som formal å maskere identiteten til brukeren på nett. I dagens verden hvor hacking og smuglytting er vanlig og til og med enkelte VPNer ikke kan beskytte dataene dine fullstendig, påstår Malwarebytes at de er tilbyr et pålitelig produkt. I tillegg lover den å holde informasjonen til brukeren beskyttet. Selv om det finnes flere VPNer på markedet i dag, er det spesielle ved MalwareBytes privat at den er mye raskere og mer brukervennlig i forhold til andre VPNer, og har trådløs koblingskontroll. “Wireguard” er den nyeste VPN protokoll-teknologien som lover å være mindre i forhold til koding, enklere å bruke og generelt sikrere enn tidligere protokoller. Malwarebytes har bestemt seg for ikke å beholde brukerlogger så hackere ikke har en eneste tilkobling de kan utnytte for å få tilgang til informasjonen din.

Ifølge nettsiden har mer enn 180 servere i over 30 land tilgang til Malwarebytes privat for å beskytte IP-adressen, nettsidene og informasjonen din i ulike regioner i verden. I tillegg til dette tilbyr vi deg 265-bit datakryptering.

Akkurat nå er Malwarebytes privat tilgjengelig i to ulike versjoner for Windows. Den første versjonen, som koster 50,99 $ per støtter opp mot 5 enheter totalt. Mens den andre koster mer på 89,99 $ per år, får du en kombinasjon av en VPN og et anti-virusprogram. For øyeblikket er den ikke bare tilgjengelig for Windows 7 og nyere versjoner, Malwarebytes kommer også før eller siden til å utvide tjenestene sine til Mac, Ios, android og andre chrome enheter.