NRK Super

NRK Super ble etablert i 2007, som et tilbud til barn mellom 2 til 12 år. Dette er en TV-kanal som er underlagt statskanalen NRK. Innholdet i denne TV-kanalen blir også sendt på samme sendefrekvensen som radiokanalen NRK3. Du kan også se det populære prosjektet FlippKlipp Studio, som sendes på YouTube.

Visjonen til NRK Super er å kunne skape morsom underholdning for barn. Det fokuseres på at barna skal underholdes foran TV-skjermen. Dette ved å skape en ramme rundt barnas utvikling og vekst. Et av programmene som sendes er en nyhetskanal, som er tilrettelagt for barn. På nettsiden til NRK Super tilbys det også spill.

NRK Super Direkte

Hos NRK Super tilbys du direktesendte programmer som skaper en flott ramme rundt det som skjer på skjermen. NRK Super Direkte byr på mye god underholdning som favner mange temaer. Dette er TV-programmer som kan sees i beste sendetid for barn. På TV-kanalen finner du mange gode serier og filmer, som har blitt laget spesielt for barn.

Du vil selvsagt også finne underholdning som passer for hele familien. En TV guide presenterer sendeskjemaet på en oversiktlig måte. Dette er et utmerket alternativ til annen underholdning, som eksempelvis gaming foran dataskjermen. Du kan selv finne frem til de programmene som passer best for deg.

FlippKlipp studio

NRK FlippKlipp Studio er en populær YouTube-kanale, som ledes av programlederne Victor og Christopher. Her får du tilgang til en rekke klipp som tar for seg gaming, utfordringer og fiksjon. Du kan også glede deg over at det stadig legges ut oppdaterte vlogger. Du får tilgang til mye informasjon om hvordan spill og annen digital underholdning fungerer.

I NRK FlippKlipp legges det opp til at du skal få tilgang til informasjon om nye videospill og gaming. Du kan få med deg guider om blant annet Minecraft og Mario-spill. Her får du et stort utvalg av programmer som er livestreamet. Ettersom gaming og videospill stadig er i vinden, er dette temaer som ofte tas opp i FlippKlipp Studio.

Vennskapskampanjen BlimE

De fleste nordmenn har hørt den populære BlimE sangen som lanseres hvert år. I forbindelse med denne sangen, lanseres det også en dans. Dette er en kampanje som er ment å styrke vennskapsbånd mellom barn og unge i den norske skolen. Dette er en storslåtte kampanje som engasjerer både små og store hvert år.

Den engasjerende vennskapskampanjen BlimE ble avholdt for første gang i 2010. Denne kampanjen ble markedsført ved bruk av vennskapsarmbånd. Ettersom denne kampanjen også ble lansert ved hjelp av både sang og dans, ble den godt mottatt. Deretter har den blitt en gjenganger i norsk media og internett, hvert år.

Test deg selv

NRK Super tilrettelegger for at voksne og barn kan teste sine kunnskaper om det meste. Du kan derfor delta i en kviss som garantert tester kunnskapsnivået ditt. Nettsiden til NRK Super er derfor underholdende for deg som er nysgjerrig på verden og livet generelt.

Superkviss tester kunnskapen til barn og unge voksne. Dette passer perfekt til deg som ønsker å nyte god underholdning, sammen med andre.