Ravsmykker i julegave

Som regel er det VPN tjenester, og tilknyttet, vi skriver om her på siden. Men, noen ganger må vi se på datoen at det er på tide å tenke på jula. Og, husk med VPN – ja så surfer du trygt på nett, og med dette kan du utvide feltet på hva du kjøper inn, og hvor du gjør dette, uten å uroe deg for at en tredjepart stjeler din informasjon om du skulle sitte på offentlig nettverk eller på annen måte ha en utrygg tilkobling.

Det er mange forskjellige nettsteder å surfe på for å bestille gaver og annet, smykker er en gjenganger til både jul og bursdager, så husk å skru på en VPN for egen sikkerhet når du oppgir sensitiv informasjon. Deretter så kan du kanskje prøve et klassisk, men moderne smykke i gave til noen du er glad i?

Rav – den gamle men moderne klassiker

Gjennom århundrer, ja årtusener har mennesker smykket seg med rav fra Baltikum. Og, du kan den dag i dag bestille nydelige smykker fra nettsteder som Ravsmykker.no – verdt å merke seg er at dette er en forhandler som lar deg kjøpe ravsmykker fra Baltikum, mot mange som i dag bare selger imitasjon eller rav fra Kina.

Rav fra dette området har til alle tider blitt hentet ut og gjort om til smykker. Enten alene, eller i kombinasjon med andre smykkestener har rav blitt benyttet og handelen har gått langveis. Vi finner vikinggraver med ravsmykker, og vi vet også at antikkens romere smykket seg med rav nordfra.

Naturprodukt med mange muligheter

Rav er fossilt sevje som under årtusener av trykk har utviklet en hardhet og skjønn oransje, eller brun, tone. Raven hentes ut av havområdene der den har dannet seg til stener og behandles så i nærheten. Raven poleres ned til en vakker og glansende stein – eller brukes rå og mer røff. Deretter monteres den og sendes videre til forhandler, eller direkte til kjøper. Det er kortreiste produkter på mange sett, med unntak av det siste stykket når en handler over nett.

Som nevnt kan en la smykkestenen henge rundt halsen alene, eller med andre stener, og en kan gjerne og bruke rav til andre former for utsmykking som for eksempel i en ring.

Det er en helt særegen glød i godt rav, og dermed kan vi anbefale deg å gå for dette som årets gaver.

Med VPN er du trygg

Husk at når du handler på nett så kan din informasjon snappes opp av tredjepart. Dermed er en VPN essensiell og vi har her på siden omtalt flere ulike tjenester og tips for å gjøre din opplevelse på internett tryggest mulig. Selv om nevnte sider er til å stole på, så vet du aldri om nettverket du sitter på er kompromittert – eller om uønskede har aktivitet på ditt nett på annen måte. Sørg derfor for å installere og benytte den rette VPN tjenesten for deg når du går på julegave handel på nett.