Slik får du adgang til de beste strømmetjenestene

Har du hørt om Hulu? Ikke det? Hulu er en amerikansk strømmetjeneste, som gir deg adgang til tv programmer fra over 60 forskjellige kanaler. Og, hvis du har en VPN- tjeneste, så kan du få tilgang til Hulu. Nysgjerrig? Les med her.

Hva er VPN?

VPN står for Virtual private Network, og er en server som gjør at du kan ferdes på nettet helt uten å sette avtrykk, og uten at det er mulig å følge med på aktivitetene dine. Du blir med andreord anonym, og får mulighet til å agere friere i den digitale verden. VPN- serveren sørger nemlig for at det blir etablert en kryptert forbindelse mellom deg som forbruker, og VPN- serveren. Krypteringene som oppstår, gjør at det blir umulig for andre og oppspore aktivitetene dine.

Det er mange fordeler med å installere VPN, en av dem er at du får tilgang til utenlandske strømmetjenester, som for eksempel Hulu. I dag så finnes det nemlig ikke en Hulu Norge, og hvis du ikke har VPN, så får du derfor ikke tilgang til Hulu. Men, hvis du installerer VPN i dag, så kan du få tilgang til Hulus mange fantastiske strømmemuligheter.

Hvis du ønsker å se de fjernsynsseriene som amerikanerne ser, så skal du få Hulu i Norge. Hvordan? Jo med å installere VPN. Heldigvis er det ikke så komplisert som det høres ut som. Når du har kjøpt VPN, så er det eneste du skal gjøre, å installere den. Når den er installert, så kjører det hele automatisk, og du kan begynne med å strømme amerikansk kvalitets underholdning fra Hulu.

Hva er Hulu?

Hulu er en amerikansk strømmetjeneste, som ble startet i 2007. I starten var det litt av et prøveprosjekt, men det viste seg fort at det var potensiale i denne form for strømmetjeneste. Disney fikk interesse for prosjektet, og i dag eier Disney nesten 70% av Hulu tjenesten.

Det som gjør Hulu så unik, er at du får tilgang til de amerikanske fjernsynsseriene, som du ikke har mulighet for å se noen andre steder. På Hulu, så kan du se de samme fjernsynsprogrammene, filmene og seriene, som amerikanerne gjør, fra alle de store amerikanske kanalene, som Showtime, Cinemax, Starz og HBO Max. Hvis du har en forkjærlighet for amerikansk fjernsyn, så er Hulu stedet hvor du skal være.

Med Hulu, så får du filmer og serier, som du kjenner det fra Netflix, men du får også mer enn det. På Hulu, så kan du nemlig også se andre programmer, fra over 60 forskjellige kanaler. Det betyr at du kan fylle fjernsynsskjermen din, med spennende sports events, nyheter eller populære amerikanske underholdningsprogrammer. Som ved alle andre strømmetjenester, så kan du selvfølgelig se favorittprogrammene dine, akkurat når det passer deg.

Du kan selvfølgelig også laste ned Hulu på en smarttelefon, sånn at du har tilgang til strømmetjenesten, akkurat når det passer inn i hverdagen din. Strømmetjenester er perfekt underholdning til å ta med på reise, eller til å fylle tiden ut med kvalitets underholdning, når du er på vei til jobb, eller sitter og venter på toget.