Slik laster du ned film fra Netflix

Netflix er en av de største streamingtjenestene i verden, og deres innhold av film og serier er stort.

Utover å streame innhold fra Netflix til din datamaskin, TV, iPhone og lignende enheter – så kan du faktisk også ta opp og laste ned alt innhold fra Netflix og lagre det på for eksempel datamaskinen din.

I denne artikkelen vil vi vise hvordan du med programmet Audials Movie kan ta opp og laste ned innhold fra Netflix til et videoformat som for eksempel MP4.

Slik får du lastet ned innhold fra Netflix

  1. Start med å laste ned Audials Movie. Du kan installere Audials Movie på alle Windows-baserte datamaskiner. Du kan laste ned en gratis demo, og det er ikke nødvendig å registrere programmet.
  2. Etter du har installert Audials Movie skal du bare starte det i Windows. I Audials Movie skal du klikke på «Video Streaming» på venstre side.

Denne seksjonen gir deg to muligheter – velg «Video Recording».

Her kan du se knapper som dekker de mest populære streamingtjenestene som for eksempel Netflix, Hulu, Youtube, Disney med flere.

Klikk på «Netflix».

Neste steg er å åpne Netflix i din Chrome eller Firefox-nettleser. Velg den filmen du ønsker å spille og ta opp, samt laste ned. Audials Movie vil straks begynne å ta opp den Netflix-filmen du spiller av.

Pass på at filmen blir avspilt i sin originale kvalitet og størrelse for best mulig resultat.

  • Når du har tatt opp filmen vil den bli flyttet til en liste på høyre side av Audials Movie. I utgangspunktet er filmen tatt opp i MP4-videoformatet, men du kan forandre dette i output filformatet før du starter opptaket av filmen.

Du kan spille av filmen direkte i Audials Movie, eller du kan overføre den til en annen enhet eller bare lagre den på harddisken din.

Last ned Audials Movie