Test av de beste VPNs

En VPN vil gjøre det tryggere for deg å surfe på internett. Den hjelper deg med å forbli anonym, slik at websider og nettlesere ikke kan finne privat informasjon om deg. Dessuten kan tjenesten gi deg tilgang til nytt innhold online, slik at du får mer for pengene fra dine abonnementer på for eksempel strømmetjenester. Her kan du lese mer om gode VPN-tjenester, og hva du kan bruke de til.

 

VPN står for Virtuelt Privat Nettverk. En VPN skjuler din IP-adresse, slik at nettsidene du er på inne har tilgang til informasjon om deg. De vil heller ikke ha mulighet til å se hvilken server du bruker, og dette vil gi deg tilgang til utenlandsk innhold du ellers ikke kan benytte deg av. 

Dette kan en god VPN

En god VPN er en som hjelper deg med å forbli anonym, og enkelt ha mulighet til å skifte server. Du kan finne betalte versjoner, og noen som er gratis. Med et gratis tilbud kan det være du opplever reklame, ventetid eller begrenset tilgang, dette kan være et godt alternativ for deg som ønsker en billig løsning. Det er viktig å undersøke hvilke servere de ulike VPN-programmene har tilgang til. Ønsker du å strømme fra en amerikansk server, bør du sjekke om tjenesten har tilgang til dette.

VPN-test

Det finnes et hav av forskjellige VPNs der ute. Programmet kan enkelt og raskt lastes ned fra nettet. Dersom du er usikker på hvilken du kan velge, kan du lese en VPN-test. Dette gir deg en innledning i de ulike tjenestene og tilbudene de forskjellige VPNs har, slik at du enkelt kan velge den som dekker ditt behov. Her kan du lese om tre gode VPNs.

Nord VPN er et trygt og raskt program som gir tilgang til tusenvis av servere, verden over. Som bruker får du tilgang til verktøyer og funksjoner i toppklasse når du bruker denne VPN-tjenesten. CyberGhost VPN passer for deg som ønsker å fjerne blokkeringer fra strømmetjenester som Netflix. Den har fått gode tilbakemelding, og brukes av over 10 millioner personer over hele verden. Dersom du er ute en brukervennlig VPN, er det verdt å teste Tunnelbear. De forsøker å være en enkel og tilgjengelig VPN, som kan brukes av alle som ønsker tilgang til nytt innhold online.

 

Flere filmer og serier

Dersom du har et abonnement på strømmetjenesten Netflix, kan det være du har gått lei av innholdet som er der. Du har kanskje sett alle de gode seriene, eller savner de klassiske filmene som ikke finnes her. Med en VPN er det mulig å få tilgang til et større film- og seriebibliotek. Opphavsrett og strenge lisenser gjør at man som norsk bruker av Netflix, ikke har mulighet til å se det samme innholdet som man kan i for eksempel USA eller Canada.

Med en VPN-tjeneste endrer du enkelt hvilken server du ønsker å strømme fra, og kan dermed få tilgang til utenlandsk innhold. På denne måten kan du se dine favorittfilmer, når du vil!