Se BBC iPlayer med en VPN

Elsker du britiske realityserier, drama og krim? Da vil BBC iPlayer være det perfekte stedet for deg. Her sende alt av det nyeste innen britisk TV og film, i tillegg får du også tilgang på spennende og lærerike dokumentarer. Dette er førstevalget til mange briter når de skal more seg med underholdning.

Dessverre er det slik at BBC iPlayer kun er tilgjengelig for befolkningen av Storbritannia. Men det finnes en måte som gjør denne tjenesten tilgjengelig for nordmenn, uten at du behøver å reise over dammen. Med en VPN kan du nemlig kryptere datatrafikken din, og «lure» BBC iPlayer til å tro at du surfer fra Storbritannia.

VPN-tjenester blir brukt mye av nordmenn, både på jobben og i private sammenhenger. Dette gjør det nemlig mulig å surfe anonymt på nett og åpner dørene til en helt ny verden av innhold og underholdning. VPN blir ofte brukt i Norge, ettersom utvalget vårt på strømmetjenester er noe begrenset.

Vi har skapt en enkel steg for steg guide, for de som ønsker å se på BBC iPlayer i Norge. Prosessen bør gå sømløst for seg, men dersom du aldri har brukt VPN før, er det likevel greit å få en liten gjennomgang av stegene. Vi viser deg hvordan:

Se BBC iPlayer i Norge

1. Først må du finne en VPN-leverandør som NordVPN er kompatibel med din foretrukne enhet. Det er også lurt å dobbeltsjekke at tjenesten har servere i både Storbritannia og Norge før du gjør valget ditt.

2. Last ned og installer din foretrukne VPN-tjeneste. Leverandørene har omfattende guider på dette, men det hele burde være svært intuitivt.

3. Etter installasjonen er ferdig kan du åpne programmet og velge deg en lokasjonserver. Når du klikker på Storbritannia vil du som oftest bli koblet automatisk til den beste serveren tilgjengelig. Du kan også velge en server manuelt om du ønsker.

4. Gå til BBC iPlayer og registrer en konto. Dersom du må skrive inn en av de mest brukte i London, for eksempel SW10 9NH.

5. Gratulerer, du er nå klar til å se på spennende britisk innhold rett fra din egen stue i Norge.

Hva er BBC iPlayer?

BBC iPlayer er en britisk strømmetjeneste som kan sammenlignes med NRK Nett TV. Forskjellen er at du også vil finne en langt mer omfattende innholdsliste. Her kan du se både TV-serier i ulike sjangre, filmer, sport, dokumentarer og høre på radiosendinger. BBC har en mengde ulike kanaler dedikert til forskjellige sjangre, og alt samles på iPlayer.

Følger du for eksempel med på britiske realityserier, vil du kunne nyte godt av denne tjenesten. I tillegg synes andre land at dokumentarene til BBC er svært gode. Her er utvalget nemlig uendelig langt.

For å få tilgang til denne portalen av underholdning behøver du kun å laste ned en VPN. Velg gjerne en gratis prøveversjon i første omgang, slik at du kan være sikker på at tjenesten passer for deg og din enhet. Kos deg med en ny verden av serier, filmer og dokumentarer på BBC iPlayer.