Slik streamer du Disney+ og registrerer innhold

Den populære streamingtjenesten Disney+ gir deg tilgang til filmer, tv-programmer og innhold fra Disney-universet. Disney+ er som Netflix, en nettbasert tjeneste som streamer innhold til brukerne.

Du kan streame innhold fra Disney+ til mange forskjellige typer enheter som stasjonær, bærbar PC, PlayStation, Xbox, iPhone, iPad, Android-mobiltelefon og nettbrett.

For å få tilgang til Disney+ må du registrere en konto hos disneyplus.com. Hvis du ikke har tilgang til disneyplus.com, skyldes det en geoblokkering. Du kan omgå denne geoblokkeringen ved å installere en VPN-tjeneste.

Slik streamer du Disney+ med et VPN

Hvis du ikke har tilgang til Disney+ fra enheten din, er løsningen å installere et VPN.

Følg vår installasjonsveiledning her:

1. Bruk en pålitelig VPN som har en server i ett land der Disney+ kan streames. Vi anbefaler at du bruker NordVPN.

2. Last ned og installer NordVPN på enheten som du vil streame Disney+ til.

3. Åpne NordVPN på enheten din og koble til en server i USA eller Canada.

4. Få tilgang til Disney+ via nettleseren din og opprett en konto.

5. Du har nå tilgang til Disney+ så lenge du har VPN-tilkoblingen aktiv.

Slik registrerer du innhold fra Disney+

Når du har tilgang til Disney+, kan du streame alle filmer og tv-programmer til enheten din. Du kan se dem hver gang du er aktiv på VPN-tilkoblingen din. Men du har også muligheten til å spille inn innholdet som du streamer fra Disney+.

Dette krever installasjon av et lite program på Microsoft Windows-skrivebordet, eller din bærbare datamaskin. Programmet heter Audials One og spesialiserer seg på opptak av streamede filmer og musikk på nett.

Med Audials One kan du ta opp og laste ned streamede filmer og musikk. Slik kan du kan lagre dette på harddisken for senere bruk og avspilling. Du trenger derfor ikke en aktiv Internett- og VPN-tilkobling, for å se filmene dine eller lytte til musikken din.

Følg vår guide til Audials One her

1. Start med å laste ned Audials One, og installer programmet på datamaskinen.

2. Åpne Audials One på datamaskinen og klikk på Video Streaming-knappen på venstre side av programmet.

3. Audials One vil nå vise deg alle de mange streamingtjenestene, som du kan ta opp innhold fra. Klikk på «Disney+»-knappen.

4. Deretter går du inn på Disney+-kontoen din via enten Google Chrome eller Firefox-nettleseren din. Så snart du spiller av innhold i nettleseren din, registrerer Audials One innholdet til datamaskinen.

5. Så snart opptaket er fullført, overføres videoen eller musikken, til spillelisten din i Audials One. Du står da fritt til å kvitte deg med filmer og musikk.

Audials One er et utmerket program for å spille inn alle typer filmer, serier, musikk og andre typer streaminginnhold til datamaskinen. Om du ønsker avanserte funksjoner eller å spille inn innhold i andre filformater, kan du bruke Audials One.